Connect with us

Αμαρουσίου

Στη δράση διανομής σαρακοστιανών εδεσμάτων σε ευπαθείς πολίτες συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Published

on

Σαρακοστιανά τρόφιμα και εδέσματα προσέφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε 150 ωφελούμενες οικογένειες, τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025, στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης διανομής τροφίμων που υλοποιεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα για την στήριξη των ευπαθών πολιτών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισκέφθηκε το  Κοινωνικού Παντοπωλείου για να βρεθεί κοντά στους πολίτες και κατά την παραμονή στο χώρο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους και να τους εκφράσει την συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου και του ιδίου στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν, ώστε κανείς στην πόλη να μην νοιώθει μόνος και αβοήθητος.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας Πέτρο Κόνιαρη, για το σημαντικό έργο των Κοινωνικών Υπηρεσιών, τη Διευθύντρια Σαπφώ Κλούρα, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές, που όλοι μαζί εργάζονται για τη στήριξη των ευπαθών συμπολιτών της πόλης.

Ο κ. Αμπατζόγλου προσφέροντας και ο ίδιος συμβολικά μερικές τσάντες με τρόφιμα, ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ