Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Στους σχολικούς αγιασμούς σε Μαρούσι και Κηφισιά η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το πρώτο κουδούνι της νέας χρονιάς παρευρέθηκε σε σχολεία των Δήμων Αμαρουσίου και Κηφισιάς η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, μεταφέροντας το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, με ευχές για καλή σχολική χρονιά.

Η κα Κεφαλογιάννη παρέστη στους αγιασμούς του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, του Ειδικού Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Αμαρουσίου, του 8ου Γυμνασίου Αμαρουσίου ο οποίος τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού & Μαραθώνος κ.κ. Κύριλλου, καθώς επίσης και στα εγκαίνια του 1ου Δημοτικού Νέας Ερυθραίας, παρόντος του Περιφερειάρχη Ν. Χαρδαλιά.

Η Αντιπεριφερειάρχης, πέρα από τις ευχές για μια δημιουργική χρονιά με πρόοδο και υγεία για όλους, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ως διοίκηση της Περιφέρειας παραμένουμε σταθερά δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα. Αξιοποιώντας μεθοδικά κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο, θέλουμε να προσφέρουμε και μέσω του επιχειρησιακού μας προγράμματος ΕΣΠΑ (νέες κτιριακές εγκαταστάσεις, μελέτες, εξοπλισμό) στους μαθητές τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να κατακτούν τη γνώση μέσα σε ένα αξιοπρεπές, ασφαλές και μαθησιακό περιβάλλον».

Κλείνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης κάλεσε τα παιδιά και τους γονείς να αγαπούν και να εμπιστεύονται το σχολείο συμμετέχοντας, πάντα στο πλευρό των δασκάλων και των καθηγητών, ενεργά στην σχολική κοινότητα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ