Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σ. Βρεττός, υποδέχθηκε τον πρωταθλητή κολύμβησης Κ. Στάμου λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Με περηφάνια ο δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός υποδέχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου τον πρωταθλητή κολύμβησης Κωνσταντίνο Στάμου. O νεαρός αθλητής, που έχει καταφέρει να διακριθεί σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις, θα εκπροσωπήσει την πόλη και ολόκληρη την Ελλάδα στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι, συμμετέχοντας στη σκυταλοδρομία 4Χ200μ. ελεύθερο με την εθνική μας ομάδα.

Ο δήμαρχος Αχαρνών συνεχάρη τον Κωνσταντίνο για τις εξαιρετικές του επιδόσεις και την αφοσίωση που δείχνει στο άθλημα της κολύμβησης, ενώ του έδωσε αντίγραφο από τους Ιππείς, που αποτελούν το σύμβολο της πόλης. “Ο Κωνσταντίνος είναι ένα ζωντανό παράδειγμα δύναμης, επιμονής και αθλητικού πνεύματος.Ένα παιδί με όνειρα, δύναμη ψυχής και μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, που ετοιμάζεται να διαπρέψει για μια ακόμα φορά και να κάνει τις ελπίδες όλων μας πραγματικότητα. Είμαστε όλοι περήφανοι που ένας ακόμη αθλητής από την πόλη μας θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του κόσμου, εκπροσωπώντας όχι μόνο τις Αχαρνές αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα,” δήλωσε ο κ. Βρεττός.

Ο Κωνσταντίνος Στάμου, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την υποδοχή και την υποστήριξη.

“Η πόλη των Αχαρνών έχει πλέον έναν ακόμη λόγο να αισθάνεται υπερήφανη, με την ελπίδα ότι ο Κωνσταντίνος θα καταφέρει να κατακτήσει νέες διακρίσεις και να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία. Κωνσταντίνε, οι σκέψεις μας και όλη η θετική μας ενέργεια θα σε συνοδεύουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, σε αυτό το δύσκολο αλλά και όμορφο ταξίδι σου”, δηλώνει η δημοτική αρχή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ