Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

“Το Λυκόφως των Θεών”: Όταν τα παιδιά του 2ου Λυκείου Βούλας άγγιξαν τον ουρανό [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον Ιούνιο του 2018, ομάδα μαθητών του 2ου Λυκείου Βούλας πραγματοποίησε οργανωμένη ανάβαση στην κορυφή της Ελλάδας, τον Μύτικα, δημιουργώντας παράλληλα ένα ντοκιμαντέρ που απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια.

Εν μέσω κορωνοϊού και περιοριστικών μέτρων μπορούν και πρέπει να γίνονται αναδρομές σε συλλογικές και σχολικές δράσεις που χάραξαν την δική τους ιστορία, όπως αυτή των μαθητών του 2ου Λυκείου Βούλας που πραγματοποίησαν οργανωμένη ανάβαση στον Μύτικα το 2018 και προσέφεραν συγκλονιστικές εικόνες στο κοινό από το ντοκιμαντέρ που δημιούργησαν.

Ήταν μία δράση του Συλλόγου Γονέων, η δεύτερη μετά την ανάβαση στην Δρακόλιμνη της Τύμφης, που είχε σαν σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας.

Το βουνό των Θεών, ήταν ο ιδανικός προορισμός. Με απόλυτη ασφάλεια και με έμπειρους οδηγούς βουνού, τα παιδιά έφτασαν στην κορυφή νιώθοντας ότι μπορούν να αγγίξουν τον ουρανό.

Με τεχνικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας και την βοήθεια έμπειρων κινηματογραφιστών κατέγραψαν ανεπανάληπτες εικόνες.

Μία πρώτη γεύση, πήραμε λίγους μήνες μετά με την προβολή trailer το οποίο έχει φτάσει ήδη τις 160.000 προβολές.

Όμως, αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς τον Ιούλιο του 2019, το ντοκιμαντέρ “Το Λυκόφως των Θεών” παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο διεθνούς φήμης Φεστιβάλ Ολύμπου, αποσπώντας πολύ κολακευτικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ