Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Δενδροφύτευση… αγάπης με τον Κρίκο σε ρυθμούς Coldplay

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων, οι Love Button Global που είναι εκπρόσωποι των Coldplay και η We4All ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Με αφορμή τις δύο μεγάλες συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ, ο διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Love Button Global, που ακολουθεί τους Coldplay σε άλλη μία διεθνή περιοδεία τους, βρέθηκε στα Β Ρεμαριλήσσια σε μια δράση μαζί με τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΑμεΑ «Κρίκος» του Δήμου Βριλησσίων και τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4All.

Το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, με τα μέλη του «Κρίκου» φιλοξένησαν τους Love Button Global και μαζί με τη We4All έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα συμπερίληψης με στόχο να θυμίσουν στους ανθρώπους πως αυτός ο πλανήτης είναι το κοινό σπίτι όλων. Στο πάρκο της Ρεματιάς φυτεύτηκαν 50 Πλάτανοι και Σφένδαμοι. Οι άνθρωποι της We4All που παραχώρησαν τα δέντρα φρόντισαν να δείξουν σε όλους και τον σωστό τρόπο φύτευσης.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Γιάννης Πισιμίσης, δήλωσε: «Με τη Love Button Global, την ομάδα των Coldplay που διοργανώνουν περιβαλλοντικές δράσεις στο πλαίσιο των συναυλιών του συγκροτήματος, την We4All, το ΚΔΑΠ ΑμεA “Κρίκος” και την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου μας, φυτέψαμε 50 δέντρα (πλάτανους και σφένδαμους). Δεν θα σταματήσουμε να ενισχύουμε τον πράσινο χαρακτήρα της πόλης μας. Συνεχίζουμε αμείωτα τον αγώνα μας για τα Βριλήσσια που θέλουμε!»

Τη δράση υποστήριξε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων. Οι εργαζόμενοι άνοιξαν τους λάκκους και φρόντισαν να εγκαταστήσουν στο σημείο αυτόματο πότισμα για τη φροντίδα των νέων δέντρων.

Από την αρχή της χρονιάς, τα Βριλήσσια έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 560 νέες φυτεύσεις, ενώ ο μεγάλος όγκος των νέων φυτεύσεων θα ξεκινήσει από το προσεχές φθινόπωρο μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Στην δράση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Γ. Μαρίνης, η Αντιδήμαρχος Οικογενειακής Πολιτικής Ισότητας και Προσχολικής Ηλικίας, Λ. Τζίμα και ο εντεταλμένος σύμβουλος Κλιματικής Αλλαγής και Διαχείρισης Κρίσεων, Π. Αναγνώστου.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ