Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δυνατό τεστ ανάμεσα σε Κένταυρο Βριλησσίων και Ατρόμητο Μεταμόρφωσης – Φιλικό μόνο στα χαρτιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Μόνο… φιλικό δε θύμιζε ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο Βριλησσίων ανάμεσα στον Κένταυρο και τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε ένα δυνατό τεστ, το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με σκορ 2-2, με τους προπονητές να έχουν την ευκαιρία να βγάλουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσουν αδυναμίες.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατρόμητος αιφνιδίασε τον αντίπαλό του, κάνοντας εξαιρετικό παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Βρέθηκε, μάλιστα, να προηγείται με σκορ 2-0 χάρη στα γκολ που σημείωσαν ο Μπάμπουλης με πλασέ στο 26′ (0-1) και ο Μάρκου με πλασέ στο 38′ (0-2).

Στο δεύτερο ημίχρονο, με νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο από αμφότερες τις ομάδες, ο Κένταυρος αντέδρασε και μείωσε σε 1-2 στο 56′ με γκολ που πέτυχε ο Μπροκέρι με «μπάσιμο» και πλασέ. Στο 70′ οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, όμως η προσπάθεια από το πλασέ που επιχείρησε ο Μάρκου σταμάτησε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τους γηπεδούχους, όταν από κάθετη πάσα ο Εμπρά βρέθηκε απέναντι στον Γονιδάκη και με ωραία λόμπα νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-2.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Κωστής Σπύρου) (α’ ημίχρονο): Νικοπολίδης, Χαλκιόπουλος, Τσαντήλας, Λιαπίδης, Μπούρης, Σαχσανίδης, Γεωργουδάκης, Θεοδωρίδης, Γεωργογιάννης, Μιχαλόπουλος, Μπαμπαλούκας
(β’ ημίχρονο) Μαραβέγιας, Σκιαδαρέσης, Πολυχρόνης, Π. Μπεχράκης, Μανίκας, Κεραμάς, Καβαλάρης, Χαραλάμπους, Πελέκης, Εμπρά, Ι. Μπεχράκης (55′ Μπροκέρι)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Γονιδάκης, Κράβαρι, Χαριτόπουλος, Γαλάνης, Κλουβάτος, Τσάκωνας, Βιτορεάνου, Μάρκου, Κούστας, Γαντζούλας, Μπάμπουλης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπούντρας, Παπαδόπουλος, Σιζίου, Οτομπάσι, Παπακωστόπουλος, Πεπόνης, Πανίδης, Μυλούλης, Παναγόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Καπελάκης, Κατσαρώνης, Παπασταύρου, Γεντίκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ