Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ορκίστηκε το νέο Δ.Σ. Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Πνευματικό Κέντρο Βριλησσίων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Γιάννης Πισιμίσης και οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων τους από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Ο Γ. Πισιμίσης ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και δίνοντας το στίγμα της νέας δημοτικής αρχής δήλωσε: «Η δική μας διοίκηση βασίζεται σε τρεις άξονες: Πρώτον θα είναι ανθρωποκεντρική, με απόλυτο σεβασμό στους πολίτες αλλά και τους εργαζομένους του Δήμου μας. Δεύτερον, θα είναι χρηστή με απόλυτη τήρηση της νομιμότητας για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Τρίτον, έχουμε συνείδηση της προσωρινότητας μας για τον λόγο αυτό δεν θα υπάρξει ίχνος αλαζονείας, έπαρσης ή αυταρχικής συμπεριφοράς, καθώς μοναδικός στόχος μας είναι να υπηρετήσουμε την πόλη μας και τους συμπολίτες μας».

Χαιρετισμούς στην τελετή απηύθυναν ο απερχόμενος δήμαρχος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κώστας Βαφειάδης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Βούλα Αρσένη – Λάμπρου, Γιάννης Τσούτσιας και Βασίλης Αρχιμανδρίτης.

Τιμητική ήταν η παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Δ. Καιρίδη, της βουλευτή Β. Τομέα της Ν.Δ. Ζ. Ράπτη, του πρώην υπουργού Αν. Λυκουρέντζου, του πρώην υπουργού Γ. Δημαρά, του γενικού γραμματέα Ιθαγένειας Άγγελου Δημοσθένους και της πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Άρ. Αγάτσα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ