Βριλησσίων
Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από το οδικό δίκτυο των Βριλησσίων

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους των Βριλησσίων. Άλλα δέκα οχήματα απομακρύνθηκαν το τελευταίο διάστημα από διάφορα σημεία της πόλης.
Από τις αρχές του 2024 μέχρι σήμερα έχουν περισυλλεγεί με την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία συνολικά 50 οχήματα. Πρόκειται για οχήματα, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους για μεγάλο χρονικό διάστημα είχαν αφήσει σε δρόμους αλλά και κοινόχρηστους χώρους της πόλης.
Με την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από την πόλη αποτρέπεται η δημιουργία εστιών μόλυνσης στις γειτονιές . Η περισυλλογή τους απελευθερώνει Δημόσιο Χώρο, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην βελτίωση της εικόνας της πόλης και στην εύρυθμη λειτουργία της. Τα οχήματα που περισυλλέγονται οδηγούνται στην ανακύκλωση, με αποτέλεσμα να ανακτάται το σύνολο των υλικών τους. Η δράση θα συνεχιστεί εντατικά και το προσεχές χρονικό διάστημα.
Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στην Γραμμή Δημότη 2132050560-1 από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα προκειμένου να προχωρά η καταγραφή των εγκαταλελειμμένων οχημάτων και οι εργαζόμενοι του Δήμου Βριλησσίων να επικολλούν την προβλεπόμενη από το νόμο ειδοποίηση, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία απομάκρυνσης και ανακύκλωσης των οχημάτων.
Οι προϋποθέσεις του νομικού πλαισίου για την περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων είναι:
-Το όχημα να παραμένει σταθμευμένο σε δημόσιο χώρο χωρίς πινακίδες ή ακόμα και εάν έχει πινακίδες κυκλοφορίας, να αποτελεί εστία μόλυνσης.
-Με τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά γίνεται από τον Δήμο Βριλησσίων επικόλληση ειδοποίησης σε εμφανές σημείο του οχήματος προς τον ιδιοκτήτη για την απομάκρυνσή του.
-Σε περίπτωση που παρέλθει το χρονικό διάστημα, το οποίο ορίζει ο νόμος και ο ιδιοκτήτης δεν απομακρύνει το όχημά του, τότε ο Δήμος προχωρά στην περισυλλογή και την ανακύκλωσή του.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ