Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Τη δρομολόγηση απαιτούμενων έργων συζήτησαν Πατούλης και Μανιατογιάννης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον  Δήμαρχο Βριλησσίων Ξ. Μανιατογιάννη, βρέθηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια στον Δήμο, με έμφαση στα αποχετευτικά ομβρίων υδάτων, στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αλλά και σε παρεμβάσεις ανάπλασης.

Κατά τη συζήτηση ο Δήμαρχος Βριλησσίων εστίασε στην ανάγκη να κατασκευαστεί σε κεντρικό δρόμο των Βριλησσίων -επί της οδού Αναπαύσεως- μία πεζογέφυρα προκειμένου, όπως ανέφερε, να διασφαλιστεί η ασφαλής μετάβαση των παιδιών στο σχολείο τους. Πρόκειται για ένα κρίσιμο έργο, απαραίτητο για την περιοχή, επισήμανε ο κ. Μανιατογιάννης και δεσμεύθηκε να φέρει άμεσα στην Περιφέρεια, σχετική μελέτη για το έργο. Παράλληλα αναφέρθηκε σε οδικές παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν στην οδό Πεντέλης, με στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση σε κάποια σημεία του δρόμου.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε έργα που ενισχύουν την θωράκιση των πόλεων απέναντι σε φυσικά φαινόμενα αλλά και σε αυτά που σχετίζονται με την ασφάλεια των πολιτών. «Ειδικότερα όταν πρόκειται για την ασφαλή προσβασιμότητα των παιδιών, δίνουμε απόλυτη προτεραιότητα» υπογράμμισε και σ΄αυτό το πλαίσιο τόνισε πως θα περιμένει τη σχετική μελέτη προκειμένου να δρομολογηθεί η συγκεκριμένη παρέμβαση».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ