Ελάτε στην παρέα μας

Βύρωνα

Βράβευση του 1ου Γυμνασίου Βύρωνα για τα Παμβυρώνεια 2024

Δημοσιεύθηκε

στις

Την τιμητική του είχε το 1ο Γυμνάσιο σχολείο Βύρωνα, αφού οι μαθητές-αθλητές βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους που πέτυχαν στα ομαδικά αθλήματα των Παμβυρωνείων 2024. Τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στους μαθητές και τις μαθήτριες πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Σημειωτέων ότι, οι μαθητές-αθλητές του 1ου Γυμνασίου  Βύρωνα πέτυχαν τις περισσότερες ομαδικές διακρίσεις μεταξύ των Γυμνασίων της πόλης και συγκεκριμένα κατέκτησαν 3 κύπελλα (1η θέση στο βόλεϊ κοριτσιών, 2η θέση στο μπάσκετ αγοριών και  3η θέση στο ποδόσφαιρο αγοριών).

Ο Δήμαρχος Βύρωνα τόνισε – μεταξύ άλλων- απευθυνόμενος προς τους μαθητές «ότι μπορεί τα Παμβυρώνεια να μην έχουν την αίγλη του Conference League και της Ευρωλίγκας αλλά για τον Δήμο μας  είναι η σημαντικότερη αθλητική δράση γιατί σ’ αυτήν συμμετέχουν όχι επαγγελματίες αθλητές, αλλά η ελπίδα και το μέλλον αυτής της πόλης σε μία ευγενή άμιλλα. Εγώ, ακόμα έχω στο συρτάρι μου το μετάλλιο μου από τον σχετικό αγώνα μπάσκετ. Να συνεχίσετε να αθλείστε, να βάζετε υψηλούς στόχους σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας και να χαίρεστε όμορφες στιγμές.»

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Βύρωνα έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο, καλό καλοκαίρι και τους έδωσε ραντεβού στα Παμβυρώνεια 2025.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ