Βύρωνα
“Στα σκαριά” αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Καρέα – Αναστάσεως
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2016/09/images_NEW_PHOTOS_antiplimirika-e1520525275483.jpg)
Στην υπογραφή σύμβασης που προβλέπει την κατασκευή του έργου αντιπλημμυρικής Προστασίας στους Δήμους Ηλιούπολης και Βύρωνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρέα – Αναστάσεως, προχώρησε πριν μερικές ημέρες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.
Το συνολικό οικονομικό αντικείμενο της σύμβασης που υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής ανέρχεται στο ποσό των 3.219.303,05 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
Με αφορμή τη σχετική υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Γ. Πατούλης επισήμανε:
«Βασικός μας στόχος είναι η ασφάλεια και η καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών στην Αττική. Με όλους τους δημάρχους της Αττικής συνεργαζόμαστε συστηματικά προκειμένου να υπάρχει μια προτεραιοποίηση στα έργα που σχετίζονται με τη βελτίωση των υποδομών και την ασφάλεια στην κάθε περιοχή τους. Προς την κατεύθυνση αυτή έχω ζητήσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα Περιφερειάρχης από τους δημάρχους να προβούν σε ένα προγραμματισμό και να επιταχύνουν τις διαδικασίες ωρίμανσης των έργων που έχουν σχέση με την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών».
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας