Γλυφάδας
Γιατί έκλεισε το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας
Για καθαρά προληπτικούς λόγους έκλεισε το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας, καθώς καθηγήτρια η οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδί του σχολείου είναι φίλη με την 40χρονη τραπεζικό που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.
Τόσο η καθηγήτρια όσο και οι μαθητές δεν έχουν κανένα σύμπτωμα, όλοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας, καθώς και με την εκπαιδευτική κοινότητα.
Απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος
Σε πλήρη απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο προχωράει ο Δήμος Γλυφάδας για καθαρά προληπτικούς λόγους.
Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου συνεργεία του Δήμου θα προβούν εντός της ημέρας στην προληπτική αυτή ενέργεια, για να νιώσουν απολύτως ασφαλείς καθηγητές, γονείς και μαθητές οι οποίοι θα βρεθούν στο σχολείο από την προσεχή Τρίτη και μετά.
Με κοινή απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας το 1ο Γυμνάσιο -Λύκειο Γλυφάδας δεν λειτούργησε σήμερα για καθαρά προληπτικούς λόγους. Δεν έχει διαγνωσθεί κανένα κρούσμα του νέου ιού Covid-19 στο σχολικό συγκρότημα. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Περικλής Δορκοφίκης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και συντονίζουν τις ενέργειές τους.
«Η δημοτική μας αρχή προχωράει σε πλήρη απολύμανση του σχολικού συγκροτήματος το μεσημέρι και θα λάβει όποιο άλλο μέτρο κριθεί σκόπιμο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές» τονίζει ο Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Δεν συντρέχει κανένας λόγος φόβου ή ανησυχίας. Θα ενημερώνουμε διαρκώς για ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις6 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας