Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Παράσταση σωματικού θεάτρου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο της Γλυφάδας ανέβηκε η παράσταση Σωματικού Θεάτρου από 81 ερασιτέχνες ηθοποιούς, υπό τη Μαρία Πανοπούλου.

Ήταν μια διοργάνωση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Ο Δήμος Γλυφάδας επί 4 μήνες, κάθε Τετάρτη απόγευμα, παρέδιδε μαθήματα σωματικού θεάτρου, με πρωτοβουλία του δημάρχου, Γιώργου Παπανικολάου και την εθελοντική διδασκαλία της ηθοποιού Μαρίας Πανοπούλου,

Στην παράσταση συμμετείχαν 81 άνθρωποι κάθε ηλικίας, από 7 έως 80 ετών! Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, με τον συντονισμό της αρμόδιας αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Λένας Δεναξά, επιχειρεί να δίνει διεξόδους στους ανθρώπους και να τους συνδέει μεταξύ τους, συμβάλοντας στην κοινωνικοποίηση και στην ανάπτυξη των ταλέντων τους.

“Εκτός των μεγάλων έργων υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας, ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στις κοινωνικές δράσεις που μας δένουν περισσότερο μεταξύ μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνούμε και να είμαστε δημιουργικοί. Κανείς δεν είναι μόνος του στην πόλη μας. Ο Δήμος Γλυφάδας αναπτύσσει συνεχώς τις κοινωνικές του δράσεις και δημιουργεί καινούργιες, απλώνοντας ένα δίχτυ αγάπης και φροντίδας για όλους”, τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. “Είμαστε εντυπωσιασμένοι και συγκινημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στις πρωτοβουλίες μας, η σημερινή εκδήλωση μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία, νομίζω ήταν από τις καλύτερες που έχουν γίνει ποτέ”, σημειώνει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, Λένα Δεναξά.

Τη θεατρική παράσταση παρακολούθησαν, επίσης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Καράχου – Σκούταρη και Γιώργος Ταβερναράκης και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ