Διονύσου
Δωρεάν Rapid Test στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 συνεχίζονται και πάλι τα Rapid Test για COVID 19 που είχαν διακοπεί λόγω της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς.
θυμίζουμε ότι ο Δωρεάν διαγνωστικός Έλεγχος θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, επί της οδού Πεντζερίδη 3 (εκτός από Σαββατοκύριακα και ημέρες αργίας) και ώρες από 09:30 έως 15:00.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας.
Στο δρόμο επιστροφής προς την κανονικότητα θα πρέπει να διατηρήσουμε όλοι την ίδια υπευθυνότητα και να αποφεύγουμε τον άσκοπο συνωστισμό και ενέργειες που θα οδηγούσαν σε τυχόν χαλάρωση από τα μέτρα που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024