Ελάτε στην παρέα μας

Διονύσου

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν τα “Διονύσια 2022”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την «Ευθαλία του Γαλατά» ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022 τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2022, παρουσία εκατοντάδων θεατών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία εξαιρετική παράσταση με χρώμα Μικρασίας και μνήμες από την περιπέτεια του Ελληνισμού και την προσφυγιά που ακολούθησε.

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης Νικολέτα Βλαβιανού καθώς και η Εστέλλα Κοπάνου, μετέφεραν τους θεατές στα δαιδαλώδη σοκάκια του Γαλατά, εκεί όπου όλες οι φυλές σμίγουν, δημιουργώντας ένα κράμα από γεύσεις, χρώματα, αρώματα, μουσικές και τραγούδια.

Στην έναρξη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Διονύσου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, στελέχη Νομικών Προσώπων του Δήμου κ.α.

 

 

Το φεστιβάλ πέρα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες φιλοξενεί και αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τη συμμετοχή και τοπικών συλλόγων του Δήμου.

Ακόμη, όλες τις μέρες του Φεστιβάλ στο χώρο των εκδηλώσεων των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ θα λειτουργεί Περίπτερο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου μας, το οποίο θα περιμένει τη δική σας προσφορά για τις κοινωνικές μας δομές σε τρόφιμα, ρούχα, σχολικά είδη & Φάρμακα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ