Διονύσου
Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Δροσιά

Η εκδήλωση ξεκίνησε το μεσημέρι με τη ζεστή υποδοχή της Ένωσης Ποντίων Δροσιάς με λυράρη τον Ηλία Υφαντίδη, που έψαλλε ποντιακά κάλαντα και ακολούθησε η μοναδική εμφάνιση της χορωδίας MusicArt Hut από το «Μουσικό Καλυβάκι», που ταξίδεψε το κοινό με χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Μαέστρος ήταν η Έβελυν Μιναρετζή και πιανίστας ο Μαρίνος Κωστόπουλος.
Τρία συγκροτήματα jazz rock από το Πυθαγόρειο Ωδείο έδωσαν ρυθμό και ενέργεια στη γιορτή (παιδική, εφηβική και το γνωστό συγκρότημα “PG and The rocking cats), με τους καταξιωμένους μουσικούς Παντελή Γαργουλακη, Κλέαρχο Κανελλόπουλο και Φάνη Κοράκη.
Παράλληλα, ο Άι Βασίλης μοίρασε δώρα, χαρίζοντας χαρά στους μικρούς φίλους, ενώ ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Δροσιάς φρόντισε να κεράσει τους παρευρισκόμενους άφθονο κρασί, μελομακάρονα και κουραμπιέδες!
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ