Connect with us

Διονύσου

Συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Υφυπουργό Πολιτισμού Χρίστο Δήμα

Published

on

Με το νέο Υφυπουργό Πολιτισμού αρμόδιο για θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού Χρίστο Δήμα συναντήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023 ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο κ.Καλαφατέλης σε συνέχεια των διαδοχικών συναντήσεων που έχει πραγματοποιήσει με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, έθεσε στον Υφυπουργό το ζήτημα της επίσπευσης των εργασιών για τη διαμόρφωση του αρχαιολογικού χώρου του Ικαρίου στη Ραπεντώσα Διονύσου, σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί μεταξύ Υπουργείου και Δήμου.

Ακόμη, έθεσε στον κ.Δήμα το ζήτημα της δημιουργίας Θεάτρου, στο πλαίσιο της ανάπλασης των ανενεργών λατομείων του Διονύσου, ενώ τον ενημέρωσε και για το δίκτυο περιπατητικών διαδρομών που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο Δήμος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ