Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Τζάμπολ με πολλά τρίποντα στα εγκαίνια του νέου Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ στο Ελληνικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Τζάμπολ με πολλά τρίποντα υπόσχεται το νέο Κλειστό Γήπεδο – Προπονητήριο Μπάσκετ στο Ελληνικό που άνοιξε και επίσημα τις πύλες του, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου σε μια τελετή εγκαινίων με πολλά καλάθια, παιδικά χαμόγελα και δυνατές συγκινήσεις.

Με το καλωσόρισμα του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιο να τελεί τον αγιασμό και να δίνει τις ευχές του για να χαίρονται πολλά αντίστοιχα έργα οι πολίτες του Δήμου, ξεκίνησε η τελετή παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκου, του Γενικού Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Τάσου Γαϊτάνη, του Βουλευτή Διονύση Χατζηδάκη, του π. Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, του Διοικητή του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Σωτήρη Κακλέα, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, πλήθους αθλητών και πολιτών.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης εγκαινίασε το τρίτο κλειστό γήπεδο μπάσκετ που διαθέτει πλέον ο Δήμος και το πρώτο στην κοινότητα του Ελληνικού! Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που εντάσσεται στο πλαίσιο της επένδυσης του Ελληνικού, σε ένα από τα κοινωφελή οικόπεδα που έχει εξασφαλίσει και αποκτήσει ο Δήμος.

«Με τον καλύτερο τρόπο, με τα χαμόγελα και το παιχνίδι των παιδιών μας και των μικρών αθλητών των ομάδων μας, εγκαινιάσαμε σήμερα το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ – προπονητήριο της πόλης μας. Με αυτή την κίνηση, υλοποιήσαμε μία ακόμη δέσμευσή μας προς τον αθλητικό κόσμο της πόλης μας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς, διότι, μετά το κτίριο ΑμεΑ, αυτό είναι το δεύτερο κτίριο που επιστρέφει ανταποδοτικά στην κοινωνία της πόλης μας, προσφέροντας στους αθλητές μας τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Καλορίζικο και πάντα γεμάτο από αθλητική ενέργεια!», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης Βαγγέλης Νικοθόδης ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την διεκπεραίωση και ολοκλήρωση ενός μεγάλου εγχειρήματος, τόνισε τη σημασία του έργου και εξήρε το όραμα του Δημάρχου, που συνεχίζει να ενισχύει τις αθλητικές υποδομές του Δήμου, κάνοντας πραγματικότητα ακόμη και τα πιο φιλόδοξα σχέδια.

Το γήπεδο διαθέτει το πιο σύγχρονο παρκέ, σάουνα για τους αθλητές μετά την προπόνηση και όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν τις προπονήσεις τους σε ένα υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον.

Με το πέρας της τελετής των εγκαινίων, το παρκέ εγκαινίασαν με φιλικούς αγώνες και προπονήσεις οι τρεις ομάδες της πόλης ΑΟΝΑ, ΕΡΜΗΣ και ΑΣΗΕ.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ