Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ζωγράφου: 15χρονη μαθήτρια ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριες της για μια θέση στο θρανίο – Όσα δήλωσε η μητέρα της για το συμβάν

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτο σκηνικό βίας συνέβη στο ΕΠΑΛ Ζωγράφου 15 χρονη ξυλοκοπήθηκε από συμμαθήτριά της για μια θέση στο θρανίο.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της μητέρας του θύματος στην εκπομπή”Αλήθειες με τη Ζήνα” έξι συνομήλικα κορίτσια με αφορμή ένα περιστατικό που είχε προηγηθεί στην τάξη για μια θέση στο θρανίο  επιτέθηκαν την ώρα του διαλείμματος μέσα στις τουαλέτες στην συμμαθήτρια τους .

Σύμφωνα με την περιγραφή της μητέρας πρώτα της πέταξαν έναν καφέ το κορίτσι γλίστρησε, της έσπασαν τα γυαλιά και στην συνέχεια άρχισαν να την κλωτσάνε σε όλο της το σώμα να και την χτυπάνε στο κεφάλι εκτός από το πρόσωπο.

Μετά το περιστατικό η 15χρονη κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση το πρωί της Δευτέρας δεν αισθανόταν καλά ύστερα από επίσκεψη της στο νοσοκομείο “Γεννηματά” διαπιστώθηκε ότι η νεαρή κοπέλα από το συμβάν έπαθε ένα μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι και ελαφριά διάσειση. Η μητέρα ύστερα από την κατάσταση υγείας της κόρης της υπέβαλε καταγγελία στα 6 κορίτσια τα οποία όπως λέει η ίδια μέχρι και τώρα δεν έχουν θελήσει να ζητήσουν συγνώμη από την συμμαθήτρια τους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ