Ειδήσεις
Ο Δήμος Ζωγράφου στο πλευρό του Δήμου Ηρακλείου μετά την κακοκαιρία

Ο Δήμος Ζωγράφου στέκεται δίπλα στον Δήμο Ηρακλείου που κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από την καταιγίδα που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στη πόλη.
Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής υπέστη σοβαρές ζημιές από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή και προκάλεσε μεγάλα προβλήματα.
Η έκκληση του Δημάρχου Ηρακλείου Νίκου Μπάμπαλου για ενίσχυση με κάδους απορριμμάτων καθώς οι δικοί τους καταστράφηκαν από την καταιγίδα, έγινε αμέσως αποδεκτή από τον Δήμαρχο Ζωγράφου Βασίλη Θώδα.
Το πρωί της Παρασκευής συνεργεία της πληγείσας πόλης ήρθαν στου Ζωγράφου και παρέλαβαν κάδους από το Δήμο που η Υπηρεσία Καθαριότητας είχε αποσύρει, αλλά είναι άκρως πολύτιμοι για το Δήμο Ηρακλείου προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της συγκέντρωσης των σκουπιδιών.
Στην παράδοση των κάδων παρέστη ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμος Μπουλούκος που τόνισε στους εκπροσώπους του Ηρακλείου ότι ο Δήμος Ζωγράφου και οι δημότες του, θα σταθούν στο πλευρό της πληγείσας περιοχής.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ