Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Οι φίλοι του θεάτρου δίνουν ραντεβού στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηλιούπολης, για ένα ακόμα καλοκαίρι, φιλοξενεί στο Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» ένα πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων, για μικρούς και μεγάλους. 

Από τα τέλη Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου 2024, παρουσιάζεται ένα ευρύ δραματουργικό ρεπερτόριο από γνωστούς Έλληνες σκηνοθέτες και ηθοποιούς, ενώ ειδικά για τα παιδιά θα ζωντανέψουν αγαπημένοι μυθικοί και λογοτεχνικοί ήρωες επί σκηνής, όπως το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Ηρακλής: 12 Άθλοι», «ο Μάγκας» κ.ά.

Στόχος του Δήμου είναι να προσφέρει βήμα σε κάθε αξιόλογη καλλιτεχνική δημιουργία,  ώστε οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην πόλη τους παραστάσεις που διακρίθηκαν το χειμώνα, όπως ενδεικτικά «Οι Παίκτες», «Μπαμπάδες με ρούμι», «Αίας», «Σεσουάρ για δολοφόνους» κ.ά., αλλά και νέες παραγωγές της άνοιξης και του καλοκαιριού, όπως «Μια άλλη Θήβα», «Ο Γέρος και η θάλασσα» και «Δον Κιχώτης».

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Το πρόγραμμα του Θεάτρου θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2024, από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, που θα φιλοξενήσει πολυαναμενόμενες θεατρικές και μουσικές παραγωγές του φετινού καλοκαιριού από διακεκριμένους καλλιτέχνες.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ