Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δημοτικών συμβούλων στο Δ.Σ. Ηρακλείου Αττικής [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου Αττικής, μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Πέτρου και του κ. Παπαδημητρίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηράκλειο Μαζί” .

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι είχαν έντονο διάλογο για αρκετή ώρα, με αφορμή την διαδικασία που ακολουθούσε η Δημοτική Αρχή, όπως και τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους οι επικεφαλής των παρατάξεων, σε μία τόσο κρίσιμη συνεδρίαση, λόγω της ψήφισης των Δημοτικών Τελών.

“Οι Ηρακλειώτες έχουν την ατυχία να σας έχουν Πρόεδρο”

Ο κ. Παπαδημητρίου, εμφανώς εκνευρισμένος από την τακτική που ακολουθούσε η Δ.Α. στη διαδικασία για την ψήφιση των Δημοτικών Τελών 2020, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του Δ.Σ. ανέφερε σε έντονο ύφος “συνεχίζετε να υποβαθμίζετε και να κοροϊδεύετε ανθρώπους που βρίσκονται εδώ μέσα 30 χρόνια. Δεν σέβεστε την πόλη και τους πολίτες. Τα δύο λεπτά για δευτερολογία στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, σε ένα θέμα όπως τα Δημοτικά Τέλη, είναι προσβολή προς όλους του Ηρακλειώτες που έχουν την ατυχία να σας έχουν Πρόεδρο.”

“Δεν σέβεστε ούτε τη διαδικασία ούτε τους συναδέλφους σας”

Με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. να απαντά σε ανάλογο τόνο λέγοντας “κάνετε λάθος κ. Παπαδημητρίου, δεν σέβομαι τους δημοτικούς συμβούλους ανάλογα με τα χρόνια, τους πάντες σέβομαι, εσείς δεν σέβεστε ούτε τη διαδικασία ούτε τους συναδέλφους σε κάθε δημοτικό συμβούλιο και το κάνετε επανειλημμένα, μεθοδικά και με συγκεκριμένη στόχευση.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ