Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Για την προσφορά του στους πολίτες μέσα από δομές Υγείας βραβεύτηκε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ευκαιρία να ανταλλάξει ιδέες και πρακτικές με άλλους δήμους, με τις οποίες προωθείται περαιτέρω το μήνυμα της προαγωγής της Υγείας στην τοπική κοινωνία, είχε η αντιπροσωπεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που συμμετείχε στο 19ο Συνέδριο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, με επικεφαλής της αντιδήμαρχο, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου, παρακολούθησαν και τις τρεις ημέρες των εργασιών του Συνεδρίου, παρουσίασαν αφενός τις δράσεις που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τους κατοίκους του σε επίπεδο πρόληψης και προαγωγής Υγείας, είτε αφορά την ενημέρωση, είτε τις πρακτικές ελέγχου, αφετέρου κατέγραψαν τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες που παίρνουν άλλοι δήμοι προκειμένου να διευρύνουν τα δικά τους προγράμματα και υπηρεσίες.

Μάλιστα, ο Δήμος βραβεύτηκε από το Συνέδριο για την προσφορά του στους πολίτες του Ηρακλείου μέσα από δομές όπως το ΚΕΠ Υγείας, που ως στόχο έχει να αποτελεί ένα συνεχές hub ενημέρωσης και προώθησης δράσεων που βοηθούν τους πολίτες να παραμένουν υγιείς.

«Η συμμετοχή μας στην συμμαχία του ΕΔΔΥΠΠΥ γενικότερα, ειδικότερα σε διαδημοτικές καμπάνιες όπως το ετήσιο συνέδριο του Δικτύου, μας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξουμε περισσότερες συνεργασίες και πρακτικές που θα δώσουν γνώση και εργαλεία στους συνδημότες μας για να φροντίσουν την Υγεία τους. Σύγχρονος Δήμος είναι ο Δήμος που βοηθά τον πολίτη σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του. Και τι πιο σημαντικό από την Υγεία…», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ