Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δυνατή προσθήκη ο Νώντας Σπυρόπουλος στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Μπάμπαλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Μπάμπαλος κυριαρχεί στο κέντρο και ανανεώνει την ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ με τους δημότες του Ηρακλείου

Με μια άκρως δυνατή προσθήκη στο ψηφοδέλτίο του ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος συνεχίζει την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και οδεύει στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον άλλοτε υποψήφιο δήμαρχο της πόλης Επαμεινώνδα (Νώντα) Σπυρόπουλο, έναν άνθρωπο με σημαντικές αναφορές στην επιστήμη, την επιχειρηματικότητα.

Ο Νώντας Σπυρόπουλος είναι οδοντίατρος και παράλληλα ηγετικό μέλος της επιχειρηματικής οικογενείας της πασίγνωστης, ομώνυμης ελληνικής οινοποιίας, η δραστηριότητα της οποίας εκτείνεται και στο εγχώριο και στο παγκόσμιο εμπόριο. Ταυτόχρονα διατηρεί ενεργή πολιτική παρουσία από το 1970 τόσο σε κεντρικό, όσο και τοπικό επίπεδο.

Ήταν υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής το 2010, όταν επιχειρήθηκε η ένωση των δυνάμεων του κέντρου με τον Νώντα Σπυρόπουλο για πρώτη φορά ως επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού.

Η συνεργασία με το Νώντα Σπυρόπουλο προσθέτει στην δυναμική της Παράταξης του Νίκου Μπάμπαλου στον χώρο του κέντρου, παρόλο το άνοιγμα που προσπάθησε να κάνει πρόσφατα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Παπαδημητρίου, ανακοινώνοντας κάποιες υποψηφιότητες κεντρώων σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα ποσοστά που είχε λάβει το 2019.

Όσους ξέρουν το γίγνεσθαι στο Ηράκλειο γνωρίζουν ότι ο Νώντας Σπυρόπουλος είναι ένας άνθρωπος μετριοπαθής, χαμηλών τόνων, παρά την έντονη επιχειρηματική και πολιτική του σταδιοδρομία, έχει να προσφέρει μεγάλη εμπειρία και γνώσεις εφόσον τον επιλέξουν εκ νέου οι δημότες του Ηρακλείου στη νέα δημοτική περίοδο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ