Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Δύο Προσφυγές στην Αποκεντρωμένη για τα δημοτικά τέλη – φόρους στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει τον αγώνα της η “ΑΚΕΠ Συνεργασία” κατά της πολιτικής της δημοτικής αρχής

Στην κατάθεση δύο Προσφυγών στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για το γνωστό θέμα των δημοτικών τελών – φόρων στο Ηράκλειο Αττικής προχώρησε η παράταξη της “ΑΚΕΠ Συνεργασία”, με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο της πόλης, κ. Παντελή Βλασσόπουλο.
Η παράταξη της αντιπολίτευσης που πραγματικά κάνει ότι μπορεί προκειμένου να μειωθούν τόσο τα πανάκριβα δημοτικά τέλη όσο και ο δημοτικός φόρος (ΦΗΧ) που είναι ο υψηλότερος από όλους τους δήμους, έδωσε στη δημοσιότητα και τις δύο Προσφυγές προκειμένου να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες – επιχειρηματίες της περιοχής που καλούνται να τα πληρώσουν.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της “ΑΚΕΠ Συνεργασία” σημειώνεται: “Σε συνέχεια προηγούμενης καταγγελίας μας αναφορικά με την επίμονη και αυθαίρετη άρνηση του κ. Μπάμπαλου να επιτρέψει να τεθούν σε ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο εναλλακτικές προτάσεις, αναφορικά με την μείωση των δημοτικών τελών και φόρων, συνεπείς και προς όσα είχαμε εξαγγείλει στα αντίστοιχα δημοτικά συμβούλια, προβήκαμε στην κατάθεση δύο Προσφυγών ενώπιον της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, το περιεχόμενο των οποίων δημοσιοποιούμε.
Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι απέναντι σε φαινόμενα αυταρχισμού και αντιδημοκρατικότητας αλλά και στην συστηματική υπερφορολόγηση των Ηρακλειωτών, θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα παρέμβασης και ελέγχου τα οποία διαθέτουμε, τόσο πολιτικά όσο και νομικά.”

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις δυο Προσφυγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ