Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επίθεση αγνώστου σε καθηγήτρια στο Ηράκλειο Αττικής – Τη νάρκωσε με βρεγμένο πανί

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια σοκαριστική και ταυτόχρονα… περίεργη επίθεση έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Ηράκλειο Αττικής.

Σύμφωνα με τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ένας άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε καθηγήτρια της περιοχής τη στιγμή που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό της.

Πιο αναλυτικά, η καθηγήτρια, περίπου 35 -40 ετών, έφυγε από το φροντιστήριο όπου εργάζεται και κατέβηκε την Κουντουριώτου ώστε να μπει στο αυτοκίνητό της. Τότε, ο άγνωστος άντρας προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, και της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί που ήταν βρεγμένο με κάποιο υγρό για να τη ναρκώσει.

Όπως υποστήριξε η καθηγήτρια, το υγρό της θύμισε τη μυρωδιά του μπλε οινοπνεύματος.

Από το σημείο περνούσε τυχαία ένας διανομέας ο οποίος πλησίασε τη ναρκωμένη γυναίκα για να δει τι είχε, και όπως αναφέρεται, τότε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο η αστυνομία, εμφανίστηκε στο σημείο ένας άντρας περίπου 50 ετών, σύμφωνα με την περιγραφή της καθηγήτριας. Την ρώτησε αν είναι καλά και αν θέλει να πάει στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα όμως εξαφανίστηκε αφού όμως έσκυψε και πήρε το πανί.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης που επιτέθηκε στην καθηγήτρια, ήταν περίπου 30χρονών, μελαχρινός, μετρίου αναστήματος και μιλούσε σπαστά ελληνικά, ενώ ο άντρας που μάζεψε το πανί ήταν περίπου 50 χρονών, μιλούσε άπταιστα ελληνικά και έφυγε χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

 

[Με πληροφορίες από protothema.gr και iefimerida.gr]

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ