Ελάτε στην παρέα μας

Ανακοινώσεις

Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής- Οι αιτήσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά τις Λέσχες Ανάγνωσης για παιδιά, επανέρχεται και η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων τη νέα σεζόν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Εκκινώντας τις συναντήσεις της από τον Οκτώβριο, η Λέσχη Ενηλίκων δίνει την ευκαιρία σε όσες και όσους το επιθυμούν να συμμετέχουν σε μια παρέα με κοινή αγάπη το βιβλίο και τις ποιοτικές συζητήσεις. Οι αιτήσεις εγγραφής στην φετινή περίοδο της Λέσχης θα κρατήσουν έως τις 20 Σεπτεμβρίου και γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς η Λέσχη θα απαρτίζεται από συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων. Με συντονιστές κάθε συνάντησης συγγραφείς όλων των ειδών λογοτεχνίας, τα μέλη της Λέσχης θα δίνουν ραντεβού την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα το απόγευμα στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

«Είναι σημαντικό να κρατάμε ζωντανά αυτά τα προγράμματα που, με τη σειρά τους, κρατάνε ζωντανή την αγάπη για το βιβλίο. Χαιρόμαστε που σε κάθε περίοδο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας είναι μεγάλο, αποδεικνύοντας ότι μοιράζονται μαζί μας αυτή την ιδέα. Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος», σημειώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ