Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Μήνυμα και δράση προσφοράς από την παράταξη «Ηράκλειο, μαζί» [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Γιώργος Παπαδημητρίου επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλη της παράταξης “Ηράκλειο Μαζί”, πρόσφεραν σήμερα Μ. Τετάρτη, μεγάλες ποσότητες οπωροκηπευτικών σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη, σε μία από τις πολλές εξορμήσεις για κοινωνικούς σκοπούς στην πόλη του Ηρακλείου, όπου παρέδωσαν δωρεάν και ενίσχυσαν όλες τις δομές που κάνουν συσσίτια και αποστολές τροφίμων!
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη, τους καθολικούς “ο καλός Σαμαρείτης” το κοινωνικό παντοπωλείο του Δημου Ηρακλείου και τους Ιερούς Ναούς, της πόλης, Άγιος Νεκτάριος, Παναγίτσα,Αγία Τριάδα, Άγιος Γεώργιος.
Ο Γιώργος Παπαδημητρίου, μετά τη δράση, δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας, που κατάφεραν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να εξασφαλίσουν δωρεάν ποσότητες οπωροκηπευτικών από παραγωγούς! Καταφέραμε να ενισχύσουμε τα συσσίτια και αποστολές τροφίμων σε δομές, ιδρύματα, Ιερούς Ναούς, το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου!
Ευχαριστούμε θερμά όλους παραγωγούς που ανταποκριθήκαν και σεβόμαστε την επιθυμία τους να μην γίνει ονομαστική αναφορά της προσφοράς τους.
Με ενότητα, ψυχραιμία κι αλληλοστήριξη θα καταφέρουμε να περάσουμε τα δύσκολα και πάνω από όλα, μένουμε σπίτι για να βγούμε νικητές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ