Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ηράκλειο Αττικής: Μια βραδιά με άρωμα… γυναίκας με οικοδέσποινα την υποψήφια δημοτική σύμβουλο, Εύη Κουλούρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ανταπόκριση στην εκδήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Εύης Κουλούρη

Ένα ξεχωριστό “ραντεβού” για τις γυναίκες της πόλης έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου σε γνωστό κατάστημα εστίασης στην καρδιά του Ηρακλείου Αττικής χάρη στην υποψήφια δημοτική σύμβουλο της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη” κα Εύη Κουλούρη.

Ηρακλειώτισσες όλων των ηλικιών συναντήθηκαν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν σκέψεις, απόψεις και φυσικά να διασκεδάσουν, με την κα Κουλούρη να βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους φροντίζοντας να κυλήσει η βραδιά στην εντέλεια.

 

 

 

 

 

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος της πόλης και επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκος Μπάμπαλος. Ο ίδιος αφού χαιρέτισε όλες τις παρευρισκόμενες μίλησε για την ισχυρή γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του στις φετινές δημοτικές εκλογές, υπενθυμίζοντας ότι σχεδόν το 50% των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων αποτελείται από γυναίκες, καθώς 41 κυρίες επέλεξαν αν συνταχθούν με το “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”. Ακόμη, ο Δήμαρχος τόνισε τον σύνθετο ρόλο που έχουν οι γυναίκες της σημερινής κοινωνίας και ζήτησε από όλους να τις στηρίξουν, αλλά και από τις ίδιες ζήτησε να συνεχίσουν την σχέση εμπιστοσύνης που έχουν όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ