Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέα φιλική ήττα για το Ηράκλειο – Η Κηπούπολη επικράτησε της ομάδας της Βόρειας Αθήνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει να δείχνει άσχημα σημάδια η ομάδα του Ηρακλείου, καθώς γνώρισε την ήττα σε μία ακόμα αναμέτρηση, αυτή τη φορά απέναντι στην Κηπούπολη, στο γήπεδο της Πρασίνου Λόφου.

Με γκολ του Χίου στο πρώτο μέρος, η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 1-0, όμως σημαντικότερο από το σκορ είναι πως, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετά καλή παρουσία. Από την άλλη, οι «νερατζούρι» έδειξαν με τη συνολική εικόνα τους ότι έχουν ακόμη… δρόμο για να φτάσουν σε επιθυμητό επίπεδο. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, όπου έγιναν και οι πολυάριθμες αλλαγές προσώπων, το Ηράκλειο φάνηκε να έχει περισσότερες επιλογές για την Κατηγορία.

Το φιλικό κρίθηκε από ένα γκολ που σημείωσε ο Χίος στο 18ο λεπτό. Σε μία από τις πρώτες επιθέσεις της ομάδας του, ο 29χρονος επιθετικός έπιασε μονοκόμματο σουτ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Βαμβακά, ο οποίος προσπάθησε μάταια να αντιδράσει παρότι ακούμπησε την μπάλα. Μέχρι την ανάπαυλα οι κόκκινοι εξακολούθησαν να πατούν καλύτερα και να ελέγχουν το παιχνίδι.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (49′), το Ηράκλειο έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν η μπάλα προσγειώθηκε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε πάνω από την εστία στο αριστερό πλασαριστό σουτ του Χαραλάμπους. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή, δημιούργησαν κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, είχαν τις στιγμές τους όμως δεν μπόρεσαν έστω να ισοφαρίσουν.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Αποστόλου) (α’ ημίχρονο): Βαμβακάς, Σίλλος, Μυλωνόπουλος, Θεοδώρου, Παρασκευάς, Καρώνης, Καραούνας, Χαβενετίδης, Χαραλάμπους, Ναούμ, Τσίχλας

(β’ ημίχρονο) Βαμβακάς, Ουρούτσι, Λεοντόπουλος, Θεοδώρου (60′ Δριμάλας), Παρασκευάς (60′ Πιέτρι), Σίλλος (60′ Αμπλιανίδης), Καφετζής, Χαβενετίδης (60′ Μουλάι), Χαραλάμπους (60′ Ζιώγας), Δρίζος, Μυλωνόπουλος

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Λίβας, Τζαρέλλας, Ανδρονιώτης, Σπαγής, Σαββουλίδης, Καλέμης, Χολέβας, Άλκια, Τσαμόγλου, Παναγιωτόπουλος, Χίος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπόκτορ, Καλόγηρος, Κατσιμπούλας, Ζαρναβέλης, Δουλγεράκης, Κωτσόπουλος, Πάτσης, Αναστασόπουλος, υπό δοκιμή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ