Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ν. Μπαρμπούνης: “Μπορεί και αλλιώς το Ηράκλειο” – Έγινε η παρουσίαση της παράταξης “Ηράκλειο Αλλιώς”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο Πολύκεντρο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας Δημοτικής Παράταξης “Ηράκλειο Αλλιώς” με επικεφαλής τον κ. Νίκο Μπαρμπούνη, αποδεικνύοντας πως έχουν ξεκινήσει για τα καλά οι προεκλογικές διεργασίες στο Ηράκλειο Αττικής, καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαμε και τη συστράτευση των παρατάξεων του κ. Παπαδημητρίου και του κ. Βλασσόπουλου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος συνδέεται με φιλία χρόνων με τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής και στο σύντομο χαιρετισμό του στάθηκε στην τεχνοκρατική νοοτροπία που διακατέχει τον κ. Μπαρμπούνη και χαρακτηριστικά ανέφερε πως πολλά από τα έργα που γίνονται μέχρι σήμερα στο Ηράκλειο οφείλονται στη δική του δουλειά.

 

 

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κ. Νίκος Μπαρμπούνης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το κοινό για την μαζική προσέλευσή του προχώρησε αμέσως στην παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων οι οποίοι ήταν οι εξής:

 

 

ΠΑΥΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΣ – Δημοσιογράφος, Συγγραφέας
ΜΑΙΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Ιδιωτική Υπάλληλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ – Δημόσιος Υπάλληλος στον ΕΔΣΝΑ, φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αττικής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗΣ – Ιδιωτικός Υπάλληλος
ΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥΛΑΚΟΣ – Συνταξιούχος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΟΥΤΣΙΝΗΣ – Δικηγόρος
ΧΡΥΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – Εκπαιδευτικός
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΦΕΤΖΗ – Διοικητική Υπάλληλος του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, στο Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΛΑΣ – Γιατρός, νευροχειρουργός
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ – Περιφερειακός Διευθυντής του Ομίλου Air France – KLM – Delta Airlines με χώρες ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία
ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ – Ιδιωτική Υπάλληλος
ΦΩΤΗΣ ΣΜΥΡΝΑΙΟΣ – Επιχειρηματίας
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ – Υδραυλικός
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΥΤΗΣ – Δημόσιος Υπάλληλος

 

 

Ο κ. Μπαρμπούνης περιέγραψε συνοπτικά τη φιλοσοφία διοίκησής του και χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να πει πράγματα που θα είναι ευχάριστα στα αυτιά των πολιτών ώστε να κερδίσει κάποιες ψήφους αλλά θα προτιμήσει τον δύσκολο δρόμο της αλήθειας προς τους πολίτες. Ακόμη επισήμανε ότι η παράταξη “Ηράκλειο Αλλιώς” πιστεύει πως μπορεί να γίνουν αλλιώς τα πράγματα στην πόλη και για αυτό επιλέχτηκε το συγκεκριμένο όνομα για την παράταξη. Σημείωσε πως η ομάδα που αποτελεί την παράταξη μπορεί να διοικήσει διαφορετικά τον δήμο, να έχει γνώμονα το κοινό καλό και επίκεντρο τον άνθρωπο. Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις το το κοινό διέκοψε πολλές φορές την ομιλία του κ. Μπαρμπούνη προκειμένου να ξεσπάσει σε θερμά χειροκροτήματα.

 

 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στην παρουσίαση παραβρέθηκαν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του Ηρακλείου Αττικής και συγκεκριμένα οι: Γιώργος Μαστοράκος, Αιμιλία Τζίβα, Φανή Βελλίδου, Κατερίνα Ασημακοπούλου, Γιάννης Φίλανδρος, Χρήστος Τσουλουχάς, και από τη Νέα Ιωνία ο κ. Φώτης Τσομπάνογλου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ