Ηρακλείου Αττικής
Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στο πλευρό των χρεωμένων νοικοκυριών

Ενισχύεται η προσπάθεια Δήμων του Βορείου τομέα υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Αττικής και σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών για ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις δυνατότητες ρύθμισης των πάσης φύσεως χρεών τους προς τρίτους.
Στο πρόγραμμα συμμετέχει και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής που έδωσε το παρών στις τηλεδιασκέψεις που πραγματοποίησαν στελέχη από την Ειδική Γραμματεία, την Περιφέρεια Αττικής, με την συμμετοχή του περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, και της αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα, Λουκίας Κεφαλογιάννη.
Μέσα από την καμπάνια αυτή, δήμοι, Περιφέρεια και Γραμματεία ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να μάθουν όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες, που έχουν πληγεί από την πολυετή οικονομική κρίση ή την πανδημία του κορωνοϊού, και βαρύνονται με οφειλές προς Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες και ιδιώτες, πως μπορούν να επωφεληθούν από τα επίκαιρα προγράμματα ελάφρυνσης του χρέους τους αλλά και την εξωδικαστική ρύθμιση χρεών που μπορεί να κάνει για λογαριασμό τους η Γραμματεία Διαχείρισης.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Γέφυρα», τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για την προστασία της πρώτης κατοικίας τους ενώ, παράλληλα, «τρέχουν» δυνατότητες επιδότησης μέσα από τα μέτρα του προγράμματος με στόχο να δοθούν βιώσιμες λύσεις για τα «κόκκινα» νοικοκυριά.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα μέσω της διαθέσιμης πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους www.keyd.gov.gr. Επίσης, μπορούν να ζητούν τηλεσυνάντηση στον τηλεφωνικό αριθμό 2132125730 ή να επισκέπτονται (κατόπιν ραντεβού) τα γραφεία της Γραμματείας σε διάφορες πόλεις των βορείων προαστίων, ενώ σημειώνεται πως ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής βρίσκεται σε συζητήσεις για να λειτουργήσει ένα τέτοιο γραφείο και στην πόλη.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ