Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Ηράκλειο Αττικής στριμώχνει τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια βαριά κοινή δήλωση στη δημοσιότητα, σύσσωμη η αντιπολίτευση στο Ηράκλειο Αττικής, στριμώχνει τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο κάνοντας λόγο για παλαιοκομματικούς τακτικισμούς.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής κατάφερε ενόψει του νέου εκλογικού νόμου, που όλοι ζητούν συμμαχίες για την δεύτερη Κυριακή, να βάλει απέναντι όλη την αντιπολίτευση, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές και όχι μόνο να ανεβάσει τους τόνους, αλλά και να δείχνει πρόσωπο ακατάλληλο για συνεργασία την επόμενη ημέρα, αν είναι η πρώτη παράταξη στο εκλογικό αποτέλεσμα του Μαΐου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“KOINO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜOTIKΩN ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Α.Κ.Ε.Π. – ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Δ.Α.Σ.Η.- ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ
κ.κ. ΠΑΝΤΕΡΗ ΜΑΡΙΑΣ, ΣΠΗΛΙOΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΟΥ, ΦΙΛΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.

Με παλαιοκομματικούς τακτικισμούς προσπαθεί ο Δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος να δείξει ότι η παράταξή του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ είναι ακόμη ισχυρή. Και αυτό δε θα αποτελούσε έκπληξη αφού και μετά από τόσα χρόνια εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τις ίδιες μεθόδους και τακτικές.

Το να χρησιμοποιεί όμως τα σήματα του Δήμου για να μπερδέψει τους δημότες, αυτό είναι λαϊκισμός χειρίστου βαθμού.

Στα απορριμματοφόρα και στα λεωφορεία του ΔΗΜΟΥ βάζει τα συνθήματα της παράταξής του λες και τα πήρε μόνο για τους ψηφοφόρους του, ενώ στο κάλεσμα που κάνει για την κοπή της πίτας για την παράταξή του την Κυριακή 27.1.19 στο «Πολύκεντρο Ηλέκτρα Αποστόλου», κρύβεται πίσω από την θεσμική του ιδιότητα ως δήμαρχος και καλεί όλους τους δημότες (!!!) σε κοπή πίτας του Δήμου, εν αγνοία ασφαλώς του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, μιας και δεν έχει παρθεί ποτέ τέτοια απόφαση αν και είναι υποχρεωτικό για εκδηλώσεις του Δήμου .

Φαίνεται ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο η ανασφάλειά του μεγαλώνει και το ένα λάθος διαδέχεται το άλλο. Ο κόσμος όμως έχει καταλάβει πολύ περισσότερα από όσα νομίζει η Διοίκηση του Δήμου.

Τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, όσο και αν περιφέρει ως κινούμενο θίασο τα νέα λεωφορεία της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας, η θητεία του φτάνει στο τέλος και ο λαός του Ηράκλειου θα δώσει καθαρές λύσεις για αλλαγή πορείας.

Είναι αυτονόητο ότι δε θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη φιέστα ούτε σε αντίστοιχες που προσβάλουν, το θεσμό του Δήμου, τις δημοτικές μας παρατάξεις και τους ίδιους πολίτες του Ηρακλείου.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΑΙΜΙΛΙΑ ΤΖΙΒΑ – ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ – ΠΝΟΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ – Δ.Α.Σ.Η.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΑΖΙ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΡΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΠΑΝΟΣ ΣΠΗΛΙOΠΟΥΛΟΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ