Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στους δρόμους ανάπλασης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με ζώνες αποκλειστικής χρήσης για τους μόνιμους κατοίκους θα εφαρμόσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στους δρόμους και τις περιοχές όπου τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησε έργα ανάπλασης του οδικού δικτύου. Αυτές είναι αρχικά οι γειτονιές γύρω από τις πλατείες Μανδηλαρά και Αγίας Τριάδος, όμως στην πορεία το ίδιο σύστημα θα ισχύσει και σε όποιο σημείο χρειαστεί στο κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, υπέγραψε την σχετική σύμβαση για να ξεκινήσει από την ειδική επιστημονική ομάδα η απαιτούμενη μελέτη, με την ολοκλήρωση της οποίας θα μπει σε εφαρμογή το σύστημα.

Η μελέτη περιλαμβάνει σε ποια σημεία θα οριστούν θέσεις αποκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους (οι οποίοι θα μπορούν πλέον να σταθμεύουν με χρήση κάρτας) και σε ποια θα υπάρχουν θέσεις προσωρινής στάθμευσης για τους επισκέπτες. Στόχος είναι να δοθεί προτεραιότητα στους Ηρακλειώτες κατοίκους για την καλύτερη εξυπηρέτηση της καθημερινότητάς τους.

Για τους απαραίτητους ελέγχους δε, η δημοτική αρχή έχει ήδη καταθέσει αίτημα και, ακολούθως, έχει εγκριθεί από τον αντίστοιχο διαγωνισμό ΑΣΕΠ η πρόσληψη 9 επιπλέον δημοτικών αστυνομικών που θα ενισχύσουν το δυναμικό του Δήμου το επόμενο διάστημα.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ