Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Το μήνυμα του Ν. Μπάμπαλου για το νέο έτος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, μετέφερε την 1η Γενάρη το δικό του μήνυμα για το 2024 μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

“Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη, γεμάτη αναμνήσεις, αναθεωρήσεις και φιλοδοξίες για το μέλλον. Είναι η αποχαιρετιστήρια στιγμή του παλιού και η αφετηρία του νέου, με νέες προκλήσεις και ευκαιρίες. Έχουμε περάσει από πολλά μαζί, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η αλληλεγγύη, αντλήσαμε δύναμη από τις νίκες μας και έχει μεγάλη αξία, να θυμόμαστε στιγμές που διαμορφώνουν τη ζωή μας, να αναγνωρίζουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει, τους στόχους που έχουμε επιτύχει και μαζί και τους νέους. Τα όνειρα αλλά και τις αλλαγές που θέλουμε να δούμε στην πόλη μας.

Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μία πόλη καλύτερη από ποτέ, έχοντας ο καθένας την ευκαιρία να ακουστεί και να συνεισφέρει, γιατί οι απόψεις και η παρουσία σας αποτελούν θεμέλιο λίθο για ένα ενωμένο και δυναμικό δήμο.

Ας περάσουμε αυτή την τελευταία μέρα του χρόνου με χαρά, αγάπη κι ελπίδα για το μέλλον, για μια χαρούμενη χρονιά γεμάτη δημιουργία και όμορφες στιγμές, πάντα συνοδοιπόροι και υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον με αμείωτο πάθος και αγάπη για το Ηράκλειο!
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους! Σας εύχομαι ένα υπέροχο νέο έτος!”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ