Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Το σύνολο των εγγραφών – επανεγγραφών στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς καλύπτει και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το απόλυτο σύνολο των αιτήσεων που υπεβλήθησαν από γονείς της πόλης για τη φοίτηση των παιδιών τους στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς τη νέα σχολική περίοδο 2024 – 2025 καλύπτει για ακόμα μία χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιδιά για τα οποία κατατέθηκε αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής, είτε μέσω του συμβατικού τρόπου είτε μέσω voucher για δωρεάν φιλοξενία από το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, βρίσκουν μια θέση σε έναν από τους πέντε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου.

Η Διεύθυνση Βρεφονηπιακών Σταθμών εξέδωσε τα τελικά αποτελέσματα κατάταξης (τόσο για τις συμβατικές εγγραφές, όσο και τους κατόχους voucher) τα οποία οι γονείς μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του Δήμου (λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων αναρτάται ο αριθμός πρωτοκόλλου κάθε αίτησης). Σε αυτά έχει υπολογιστεί η σειρά προτίμησης σταθμού που δήλωσαν στην αίτηση οι γονείς.

Και τη νέα σχολική χρονιά ισχύουν οι εκπτώσεις και οι απαλλαγές στα δίδακτρα που έχει υιοθετήσει η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου για τις ειδικές ομάδες πληθυσμού (μονογονεϊκές, τρίτεκνες, πολύτεκνες οικογένειες κτλ) ενώ θα συνεχιστούν τα προγράμματα όπως η Σχολή Γονέων, η υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου κ.α.

Τα παιδιά που συνεχίζουν από πέρυσι την φοίτησή τους (επανεγγραφές) μπορούν να έρχονται στον βρεφονηπιακό σταθμό της κατάταξής τους κανονικά από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο καθιερωμένο πρόγραμμα. Για τα παιδιά που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά, οι γονείς μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον βρεφονηπιακό σταθμό της κατάταξής τους για τα περαιτέρω.

«Πιστοί στην υπόσχεση που έχουμε δώσει στους γονείς, καλύπτουμε όλα αυτά τα χρόνια της θητείας μας το 100% των αιτήσεων που υποβάλλονται από τους γονείς του Ηρακλείου που επιθυμούν να μας εμπιστευτούν τα παιδιά τους στα πρώτα τους σχολικά βήματα. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι τιμητική και ταυτόχρονα μας γεμίζει ευθύνη. Είμαι βέβαιος ότι με την συνδρομή του άξιου προσωπικού των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και θα προσφέρουμε τα καλύτερα στα παιδιά μας», δηλώνει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ