Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τρίτωσε το κακό… με τους πεσμένους σοβάδες σε σχολεία του Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Κατέρρευσε ταβάνι στο 7ο Νηπιαγωγείο, σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου  Εκπαιδευτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, “Γιώργος Σεφέρης”

«Άλλη μια εικόνα απαράδεκτη αντίκρισαν στο σχολείο τους οι εκπαιδευτικοί του 7ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου όταν βρήκαν σήμερα το πρωί το ταβάνι σε μια σχολική αίθουσα να έχει καταρρεύσει». Αυτό καταγγέλλει ο  Σύλλογος Εκπαιδευτών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, “Γιώργος Σεφέρης” με ανακοίνωσή του εκφράζοντας «αγωνία, θυμό και ντροπή  για τα ταβάνια που καταρρέουν στα νηπιαγωγεία μας».

Η καταγγελία του Συλλόγου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο με τα πεσμένα ταβάνια στον δήμο Ηρακλείου (αναρωτιόμαστε αν θα μείνει και κανένα…) όταν εδώ και ένα μήνα, με αφορμή τους σοβάδες στο 10ο και προηγουμένως στο 3ο Λύκειο η δημοτική αρχή ισχυριζόταν ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο τεχνικός έλεγχος.

Δυστυχώς για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες της κρατικής αδιαφορίας και υποχρηματοδότησης. Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ απαιτεί να γίνουν άμεσα οι επισκευαστικές εργασίες, να ακολουθήσουν τεχνικές μελέτες, ώστε να εξασφαλιστεί η καταλληλότητα του κτηρίου και να ολοκληρωθεί ο προσεισμικός έλεγχος όλων των σταδίων σε όλα τα σχολικά κτήρια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ