Ιλίου
Δήμος Ιλίου: Αποκαταστάθηκε η θέρμανση στα Ειδικά Σχολεία που στεγάζονται στο ΕΚΑ

Την άμεση αντίδραση του Δήμου Ιλίου προκάλεσε ο ορατός κίνδυνος να μείνουν χωρίς θέρμανση τα Ειδικά Σχολεία που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (ΕΚΑ), εξαιτίας βλάβης στο κεντρικό λεβητοστάσιο.
Λειτουργώντας με άμεσα αντανακλαστικά και κατεπείγουσες διαδικασίες, το αρμόδιο τμήμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου προχώρησε, μέσα σε διάστημα τεσσάρων (4) ημερών, στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων, την τοποθέτηση των απαραίτητων μηχανημάτων λεβητοστασίου (καυστήρα και λέβητα περί των 300.000 cal, δεξαμενή, απαραίτητες σωληνώσεις, κυκλοφορητές κ.λπ.) και την αποκατάσταση της θέρμανσης, ώστε για κάθε σχολική μονάδα να είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη.
Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: «Ήταν παραπάνω από αυτονόητη για εμάς η έμπρακτη στήριξη στο πρόβλημα που ανέκυψε στο ΕΚΑ, όπως και η άμεση ανταπόκριση στην ανάγκη των μαθητών και των δασκάλων τους να βρίσκονται μέσα σε σχολεία ζεστά, ασφαλή και προστατευμένα. Μέλημά μας είναι να λειτουργούμε πάντα ως ασπίδα στα παιδιά μας και θέτουμε σε αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα τη σχολική κοινότητα. Είμαστε παρόντες σε ό,τι μας ζητηθεί».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ