Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Επιτυχημένη η επίσημη πρώτη του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Ιλίου «Ιωάννης Καποδίστριας»

Δημοσιεύθηκε

στις

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Ιλίου «Ιωάννης Καποδίστριας», την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 στο Ίλιον.

Σε θερμό κλίμα, υπό τους παραδοσιακούς ήχους του Ιονίου, το Διοικητικό Συμβούλιο υποδέχθηκε τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του με χειροποίητα εδέσματα και άλλα κεράσματα, ενώ δεν έλειπαν και οι παραδοσιακές Μάντολες που έφτασαν από την Κεφαλλονιά.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδριάννα Ζησιμάτου, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τόνισε πως «Στο ξεκίνημα αυτό, χρειαζόμαστε συμμάχους και συμπαραστάτες όπως εσείς και θέλουμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε με την παρουσία σας. Έχουμε πολλά που προγραμματίζουμε και που οραματιζόμαστε, τα οποία θα προσπαθήσουμε πολύ να υλοποιήσουμε.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι χαιρετισμό και μήνυμα στήριξης προς τον νεοσύστατο Σύλλογο απέστειλε ο τέως Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος τονίζοντας ότι «στον Δήμο μας διαμένει σημαντικός αριθμός κατοίκων με καταγωγή τα Επτάνησα». Μεταξύ άλλων στη συνάντηση παρευρέθηκαν, ο Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Γιάννης Λοβέρδος, ο εκπρόσωπος της Βουλευτού Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Μαρίας Συρεγγέλα, κ. Λεωνίδας Παπαθωμάς, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά εκπροσώπησε η κ. Αθανασία Παπασπύρου, Γραμματέας Περιφερειακής Ομάδας «ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ», ενώ από την Περιφέρεια Αττικής, η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Μαριάννα Τουμαζάτου, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πάρκων, Αλσών & Υγείας των Ζώων κ. Ελευθερία (Ρίτα) Μωραϊτάκη Πικρού και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Αλεξανδράτος. Από τον Δήμο Ιλίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Λιόσης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τοπικής Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Θεοδόσης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Γιώργος Φραγκάκης και κ. Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος. Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας ΑΣΔΑ Δημήτρης Μαυροειδάκος, η τέως Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» κ. Σοφία Μαυρίκου, καθώς και εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Εθνικοτοπικών Συλλόγων και Φορέων του Δήμου Ιλίου, Ένωση Κρητών Ιλίου, Αρκάδων Ιλίου, ΕΛΠΑΧΟ, Εθελοντών «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», Κέντρο Γυναικών Ιλίου. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επτανησίων Αγίων Αναργύρων κ. Φίλιππος Μουρελάτος, για την Ομοσπονδία Συλλόγων Κερκυραίων Αττικής-Ο.Σ.Κ.Α ο κ. Καποδίστριας Ανδρέας και για την Κερκυραϊκή Εστία Αθηνών η Γενική Γραμματέας κ. Γεωργία Σιμάτη.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ