Ιλίου
Με ισχυρή συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Ιλίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Ιλίου προ ολίγων ημερών.
Εθελόντριες και εθελοντές προσήλθαν συμμετέχοντας στη δράση ενώ συγκεντρώθηκαν 216 φιάλες αίματος για την τράπεζα αίματος του Δήμου Ιλίου.
Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιλίου «Β. Κουκουβίνος». Τηρήθηκαν πιστά όλα τα πρωτοκόλλα και οι οδηγίες που καθορίζονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), με στόχο την ασφάλεια και την προστασία των εθελοντών αιμοδοτών και του υγειονομικού προσωπικού.
Η Δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου σε δήλωση της ευχαριστεί θερμά όλες και όλους, εθελόντριες και εθελοντές αιμοδότες που «για μια ακόμη φορά απέδειξαν στην πράξη την αλληλεγγύη τους και την διάθεση προσφοράς στον συνάνθρωπο». Τονίζει ότι «ως Δήμος θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και θα εντείνουμε ανάλογες δράσεις. Η αιμοδοσία είναι μια πράξη ζωτικής σημασίας που οφείλουμε να εμπεδωθεί σε όλους μας».
[banner id=”260948″]
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ