Ελάτε στην παρέα μας

Ιλίου

Συνάντηση Πολιτιστικού Συλλόγου Επτανησίων Ιλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Ιλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ιλίου, Δημήτριο Λιόση στο Δημαρχείο Ιλίου «Βασίλειος Κουκουβίνος».

Η αντιπροσωπεία του Συλλόγου, αποτελούμενη από την Πρόεδρο Ανδριάννα Ζησιμάτου, τη Γενική Γραμματέα Νικολέττα Βλάχου και την υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Γεωργία Τσιλιάνη, ενημέρωσε για τους σκοπούς και τον ρόλο του συλλόγου στην τοπική κοινωνία και το όραμα να συσπειρώσει όσους έχουν δεσμούς καταγωγής με τα νησιά του Ιονίου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια γέφυρα με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις των Επτανήσων που ζουν στο Ίλιον.

Στη συνέχεια, συζητήθηκε η συμμετοχή του νεοσύστατου Συλλόγου στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, καθώς και θέματα που αφορούν στις ανάγκες λειτουργίας του, όπως η εξεύρεση χώρου δραστηριοτήτων και η χρηματοδότηση.

Από πλευράς Δήμου, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κ. Λιόσης, αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία του Συλλόγου, εξήρε το Επτανησιακό πνεύμα και ταπεραμέντο, τονίζοντας ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές του. Τέλος, ενημέρωσε για τη νέα πολιτική χρηματοδότησης των Πολιτιστικών Συλλόγων την οποία θα ακολουθήσει ο Δήμος από Σεπτέμβρη, με σκοπό τη στήριξη και την ανάδειξη του πολιτιστικού χαρακτήρα των Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στην πόλη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Ιλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» ξεκινά το ταξίδι του με όραμά του να γίνει ένα σημείο αναφοράς για τον Ιόνιο Πολιτισμό στο Ίλιον.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ