Ελάτε στην παρέα μας

Καισαριανής

Ολοκληρώθηκε το θερινό camp του Δήμου Καισαριανής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την περασμένη Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024, με τις παρουσιάσεις των μαθητών στον δήμαρχο Ηλία Σταμέλο και το σύνολο των εκπαιδευτικών, έκλεισε κατάλληλα η φετινή θερινή δημιουργική απασχόληση του Δήμου Καισαριανής, και μάλιστα με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή.

Αθλητικές επιδείξεις, χορός, τραγούδι, παρουσίαση εικαστικών δημιουργιών ήταν μερικά μόνο από όσα είχαν ετοιμάσει οι μικροί μαθητές.

Στη συνέχεια, αφού ο δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, ακολούθησε κέρασμα και συμβολικά δώρα σε όλους.

“Ευχαριστούμε θερμά το σύνολο του εκπαιδευτικού, επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού για την καθημερινή φροντίδα στην ομαλή και όμορφη διεξαγωγή του θερινού camp”, δηλώνει σχετικά η δημοτική αρχή.

Το σύνολο των δραστηριοτήτων και του περιεχομένου τους είχαν στόχο την επαφή των παιδιών με σειρά αθλητικών και καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών φαντασίας, ώστε να αποκτηθούν συνολικά εμπειρίες που βοηθούν τους μαθητές να αναγνωρίσουν την αξία της γνώσης, την ομαδικότητα και τη συνεργασία.

Τέλος, η θεματική ενότητα που επιλέχθηκε, «Αγκαλιάζω τη γη», απέβλεπε με ειδικές δράσεις στην κατανόηση των φαινομένων και των αιτιών τους που δημιουργούν κινδύνους για το περιβάλλον και τρόπους για την προστασία του.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ