Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Κρωπίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Καλοκαιρινή εορτή των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, που οργανώθηκε από την εκπαιδευτική-εργασιακή ομάδά του, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, στη δημοτική βιβλιοθήκη Κορωπίου ενθουσίασε τα μέλη του, τους γονείς και προσέφερε έντονες στιγμές συγκίνησης και αγάπης. Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τόσο τους γονείς και τα μέλη όσο και συναδέλφους άλλων δομών που συμμετείχαν, καθώς και τις συγγραφείς κ.κ. Αγγελή, Παπαμιχάλη και Πλειώνη.

Ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης, απέστειλε συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της προηγούμενης χρονιάς, ευχόμενος “καλό καλοκαίρι”. Δεν ήταν δυνατόν να παραστεί λόγω συμμετοχής του την ίδια ώρα μαζί με κλιμάκια μηχανικών της πολιτικής προστασίας και της αντιπεριφέρειας Αν. Αττικής στην καταγραφή των ζημιών της φωτιάς της 19ης Ιουνίου 2024 και στη δήλωσή του ευχαριστεί θερμά την αντιπεριφερειάρχη Αν.Αττικής Βασιλική Καβαλάρη για την άμεση ανταπόκρισή της.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορωπίου, Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και υπεύθυνος των ΚΔΑΠ, Ανδρέας Ντούνης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, Χριστίνα Ροïνά, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Σπύρος Λάμπρου, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Αδάμ και  οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, Κωνσταντίνος Παπαμιχάλης, Στέλιος Μερτίκας και Αθανάσιος Λιάπης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ