Κρωπίας
Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Αυγερινού με τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δ. Κιούση

Εν όψει της σύνταξης του αναμορφωμένου τεχνικού προγράμματος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός ξεκίνησε κύκλο συναντήσεων με τους δήμους της περιοχής, ώστε να διερευνηθεί ποια έργα θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα και να τύχουν χρηματοδότησης από την Περιφέρεια.
Βάση για την αξιολόγηση και την δυνατότητα ένταξης θα αποτελέσει η σημασία του έργου για την περιοχή, το επείγον του αντικειμένου του έργου, καθώς και η χρηματοδοτική δυνατότητα της Περιφέρειας Αττικής.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Αυγερινός υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας τον Δήμαρχο Κρωπίας κ. Δημήτριο Κιούση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα θέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κρωπίας που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής και εξετάστηκαν από κοινού, παρουσία και των τεχνικών στελεχών τόσο του Δήμου όσο και της Περιφερειακής Ενότητας, οι αναπτυξιακές εκείνες παρεμβάσεις που χρειάζονται άμεσα για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024