Ελάτε στην παρέα μας

Εκδηλώσεις

Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής Ενηλίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ολοκληρώνει τη φετινή περίοδο με την Έκθεση «Μύθος και Αλήθεια» η οποία θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου) από την Παρασκευή 28 Ιουνίου έως και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 20:00 ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα υποδέχεται το κοινό 11:00- 14:00 και 18:00-22:00.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Ο Ιούνιος ολοκληρώνεται στον Δήμο μας με μία σημαντική έκθεση από το Εργαστήρι Ζωγραφικής Ενηλίκων στην αίθουσα “Μ. Αναγνωστάκης”. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε από κοντά τα έργα των σπουδαστών».

Η υπεύθυνη καθηγήτρια του Τμήματος Ενηλικών, Αργυρώ Παφίλη- Καρίμαλη, αναφερόμενη στην Έκθεση, τόνισε: «Είμαστε ευτυχισμένοι που για ακόμα μία χρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με όλους εσάς τα έργα των σπουδαστών, τα οποία παρουσιάζουν τη δική τους αλήθεια σε θέματα διαχρονικά και επίκαιρα, με έμπνευση το παρελθόν αλλά κα το σήμερα . Ευχαριστούμε τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη διαρκή στήριξη του στις Τέχνες και τον Πολιτισμό».

Πληροφορίες

Αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης»

Εγκαίνια: Παρασκευή 28 Ιουνίου 20:00.

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 11:00- 14:00 και 18:00-22:00.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ