Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Έντονη κριτική στη δημοτική αρχή Λυκόβρυσης – Πεύκης από την παράταξη “Δήμος Μπροστά+”

Δημοσιεύθηκε

στις

Παρεμβάσεις στις οποίες ασκούν έντονη κριτική στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής όσον αφορά το χτύπημα της κακοκαιρίας σε Λυκόβρυση – Πεύκη έκαναν μέλη της δημοτικής παράταξης “Δήμος Μπροστά+”.

Η Μαρία Τραγάδη – Τακτικό μέλος του ΚΟΙ.Π.Α.Π σχολίασε τα εξής: “Ένας Δήμαρχος, επτά αντιδήμαρχοι, ένας Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τέσσερις πρόεδροι και δύο αντιπρόεδροι σε ΝΠΔΔ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, καθώς επίσης οι “κηπουροί” συνεργάτες, επιβαρύνουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τους δημότες, κατοίκους και επιχειρήσεις, αδυνατώντας να προσφέρουν τα
στοιχειώδη. Λαμβάνουν εδώ και δεκαετίες χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα χωρίς να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις στοιχειώδεις ανάγκες. Κλειστοί δρόμοι, πεζοδρόμια χωρίς πρόσβαση, απόλυτη αδυναμία μετακίνησης για ανθρώπους με προβλήματα υγείας, με αναφορές ακόμα και αδυναμία πρόσβασης ασθενοφόρων στην περιοχή. Δυστυχώς οι κάτοικοι από εσάς δεν περιμένουν τίποτα περισσότερο. Παραιτηθείτε, μήπως και δούμε πραγματική άσπρη μέρα.”

Ακόμη, ο Χαράλαμπος Καρανάσος Τακτικό Μέλος Δ.Σ ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ δήλωσε σχετικά: “Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η δημοτική αρχή παραμένει αδρανής & αδύναμη να αντιμετωπίσει τα καιρικά φαινόμενα. Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος αδυνατούν να συντονίσουν τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να προσφέρουν τα ελάχιστα σε πολίτες και επιχειρήσεις. Κεντρικοί δρόμοι και πεζοδρόμια χωρίς αλάτι, καμία ουσιαστική προετοιμασία, οδηγούν τον Δήμο στην παράλυση. Όλα αυτά, με πλήθος δημοτών να αναρτά τα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ίδια ώρα που δύο έμμισθοι αντιδήμαρχοι διαφωνούν ως προς το που
και εάν υπάρχει αλάτι, σε κοινή θέα, στο facebook. Δυστυχώς, η ευημερία των κατοίκων και η ποιότητα ζωής μας καθημερινά βάλλεται από την ανυπαρξία του δημάρχου και των έμμισθων πολιτικών στελεχών του. Θα έρθει σύντομα η ώρα που θα αποτελούν ανάμνηση του κακού αυτοδιοικητικού παρελθόντος.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ