Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Γρηγόρης Λέων: “Ένα ακόμη κακοστημένο σόου απανθρωπιάς από τον δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Ένα κακοστημένο θέατρο σκιών αποδείχτηκε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που προγραμματίστηκε δεκαπέντε μέρες πριν από τον δήμαρχο”, αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης “Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί”, Γρηγόρης Λέων, για τη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έλαβε χώρα στις 8 Αυγούστου.

“Παρά το δύσκολο της ημερομηνίας που επιλέχτηκε από τον δήμαρχο για να διεξαχθεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση, βρέθηκαν εντός της αίθουσας το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, εκπρόσωποι φορέων της πόλης, πολλοί δημότες καθώς και αρκετές από τις σχολικές καθαρίστριες που ήταν φυσικά οι άμεσα ενδιαφερόμενες της χθεσινής συζήτησης.

Ο δήμαρχος, επιδεικνύοντας πλήρη κοινωνική αναισθησία και προβαίνοντας παράλληλα σε μια ανήθικη επίδειξη ισχύος, έστησε χθες μαζί με τους απόντες συμβούλους του -για κάτι ήδη προαποφασισμένο αφού δεν θα άλλαζε τίποτα χθες ουσιαστικά- ένα κακοστημένο σόου απανθρωπιάς εις βάρος των σχολικών καθαριστριών, που πετάει τόσο αδιάφορα στον δρόμο”, πρόσθεσε ο κ. Λέων, ρίχνοντας ευθέως τις βολές του στον κ. Ψυχάλη.

“Εν ολίγοις, το θέμα που έφερε προσχηματικά προς συζήτηση στη συνεδρίαση, δεν άντεξε να το υποστηρίξει και έστησε τη… δήθεν απαρτία που αποδείχτηκε εντέλει παρωδία.

Τονίζεται σε αυτό το σημείο ότι τα 17 από τα 29 μέλη του δημοτικού συμβουλίου, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία της Δημοτικής Επιτροπής, ανήκουν βάσει νόμου στη δημοτική παράταξη του Δημάρχου.

Αυτοί, λοιπόν, έχουν ακέραια την ευθύνη για την ανάλγητη και απάνθρωπη πολιτική που επέδειξαν στο θέμα των σχολικών καθαριστριών”, δηλώνει ο κ. Λέων και συμπληρώνει: “Με δικές τους αποφάσεις ψηφίστηκε να μην καλυφθούν οι 29 θέσεις που ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο, οι οποίες και θα κάλυπταν όλο το υπάρχον προσωπικό, αλλά να τις περιορίσουν σε δεκατέσσερις, πετώντας με αυτό τον τρόπο στον δρόμο 15 υπαλλήλους που εδώ και χρόνια καθαρίζουν τα σχολεία μας εξασφαλίζοντας ως αντάλλαγμα ένα πενιχρό εισόδημα για την οικογένεια τους.

Και για να μπουν τα πράγματα σε μια χρονική σειρά κόντρα στα κάθε λογής… παπαγαλάκια, ο ίδιος ο δήμαρχος μαζί με την παράταξη του συνολικά, αποφάσισε να αναβάλλει μια φορά τη Δημοτική Επιτροπή, να εγκρίνει την επόμενη φορά τις δεκατέσσερις θέσεις και να προχωρήσει πλήρη βουλήσει αυτή την αντεργατική διαδικασία.

Ο Μάριος Ψυχάλης απέδειξε για άλλη μία φορά πως υποστηρίζει με αλαζονικό και εμμονικό τρόπο την ανάλγητη πολιτική της απώλειας των θέσεων εργασίας για τις σχολικές καθαρίστριες, δείχνοντας το πραγματικό του πρόσωπο και τι πραγματικά αντιπροσωπεύει.

Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτή την πολιτική και την καλύτερη απάντηση για τις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις του, την έδωσε στο τέλος της συνεδρίασης ένας ενεργός δημότης, λέγοντάς του με στεντόρεια φωνή πως «είσαι ο χειρότερος Δήμαρχος στην ιστορία της πόλης”, ολοκληρώνει ο κ. Λέων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ