Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Ράμπα για ΑμεΑ στην Πλατεία Σοφούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, την Πλατεία Σοφούλη στη Λεωφόρο Ειρήνης , ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ολοκλήρωσε την κατασκευή ράμπας για ΑμεΑ την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024.

Πλέον οι συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες θα μπορούν να μεταβούν με ευκολία στην Πλατεία Σοφούλη, χωρίς να αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης. Για το θέμα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης τόνισε: «Ένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες κοινωνίες είναι αυτό της προσβασιμότητας. Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου καταβάλουμε σημαντικές προσπάθειες και σε αυτόν τον τομέα. Η νέα ράμπα για ΑμεΑ θα κάνει την πρόσβαση των συμπολιτών μας στην Πλατεία Σοφούλη πιο εύκολη». Στη συνέχεια ο δήμαρχος πρόσθεσε: «Από την αρχή του έτους έχουμε αφαιρέσει χιλιάδες εμπόδια, όπως κολώνες και κομμένοι κορμοί δέντρων, από τα πεζοδρόμια της πόλης, έτσι ώστε να γίνουν πιο εύκολα προσβάσιμα. Δεν σταματάμε όμως εδώ καθώς θα συνεχίσουμε να κατασκευάζουμε ράμπες για ΑμεΑ και σε άλλα σημεία της πόλης. Ευχαριστώ το προσωπικό του Δήμου το οποίο καθημερινά εργάζεται για να κάνει καλύτερη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Εσωτερικού Ελέγχου, Οργάνωσης και Διαχείρισης Χαράλαμπος Καρανάσος ο οποίος είχε τον συντονισμό και την επίβλεψη των εργασιών σημείωσε: « Ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κάνει τη μετακίνηση των ΑμεΑ πιο εύκολη και άνετη στην πόλη. Η νέα ράμπα στην Πλατεία
Σοφούλη είναι μία ακόμη παρέμβασή της διοίκησης, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ