Connect with us

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Διήμερο έκθεσης δημιουργιών δημοτών και κατοίκων Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε στον Δήμο

Published

on

Την επίσημη έναρξη της 2ημερης έκθεσης δημιουργιών δημοτών και κατοίκων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕΛ Πεύκης πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης, Μάριος Ψυχάλης, το πρωί του Σαββάτου, 20 Απριλίου.

Επιθυμία του Δήμου είναι να ενισχυθούν οι δημιουργοί της πόλης μας και να αφυπνιστεί η δημιουργικότητα και το ταλέντο τους, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους λιγότερο προνομιούχους συνανθρώπους μας και γι’ αυτό το λόγο ανέλαβε πλήρως τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Οι εκθέτες που έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, αλλά και να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, καθώς προσέφεραν τρόφιμα που εμπλουτίζουν τις παροχές αγάπης ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ο δήμαρχος έκοψε συμβολικά την κορδέλα της έναρξης της Έκθεσης, ενώ ακολούθησε αγιασμός από τον πατέρα Γεώργιο Σταθόπουλο, εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα. Το συντονισμό και την οργάνωση της έκθεσης ανέλαβε η αντιπρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Σοφία Γουναροπούλου.

Παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννης Καλαμπαλίκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χαράλαμπος Καρανάσος και Μαρία Αθανασοπούλου, και η πρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Μαρήλια Νικολαΐδου.

 

[banner id=”260948″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ