Ελάτε στην παρέα μας

Λυκόβρυσης - Πεύκης

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα της θεατρικής ομάδας του π. ΚΟΙΠΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το θερμό χειροκρότημα των θεατών απέσπασε η θεατρική ομάδα του π. ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Απόψε έχουμε επέτειο», που παρουσίασε το Σάββατο, 27 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Την παράσταση διασκεύασε, επιμελήθηκε και σκηνοθέτησε ο εθελοντής σκηνοθέτης Σάββας Παρίτσης και είναι ένας φόραος τιμής στον μεγάλο Ρώσο συγγραφέα Αντόν Τσέχοφ, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 120 χρόνων (1904-2024) από το θάνατο του. Η παράσταση αποτελεί μια ενοποιημένη ιστορία των τριών μονόπρακτων κωμωδιών του: «Αίτηση σε γάμο», «Αρκούδα» και «Το κάπνισμα βλάπτει», τις οποίες τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και οι εθελοντές που αποτελούν τη θεατρική ομάδα παρουσίασαν με το μοναδικό ταλέντο τους, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν.

Την παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, ενώ παρόντες ήταν επίσης οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας, Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Παιδείας Κατερίνα Φασουλά, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος, Χαράλαμπος Καρανάσος.

Η παράσταση θα επαναληφθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ